Ђуле Ван Гог, YU Група и Жика Јакшић у новом споту оркестра Александара Софронијевића

Танјуг
Foto: Агенције

Оркестар Александра Софронијевића након пласмана у финалној вечери на Песми за Евровизију не престаје да изненађује.

Наиме, Александар Софронијевић је овога пута са својим тимом окупио позната, музичка имена и на тај начин показао, још једном, да квалитетна музика нема границе.

Један од првих који се појављује у споту је Жика Јакшић, музички продуцент и водитељ, који је овог пута био задужен да се овај познати оркестар упути на њима непознату адресу. Потом видимо на мотору легенде рок музике Драгог и Жику Јелића, а онда, на одушевљење свих, у познати београдски локал Wurst долази легендарни Ђуле Ван Гог.

И сви се питају, шта ће оркестар за који се вjерује да музицира само народну музику у рок клубу? Публика у шоку, Ђуле, Жика и Драги Јелић посматрају и чекају добру свирку, а само је Жики Јакшићу јасно откуд ови музичари у рок клубу.

Александар истиче захвалност свима који су одлучили да учествују у новом споту за нумеру ‘Балканска игра’

"Ми смо оркестар који је познат по томе да свира све музичке жанрове. Одлучили смо да направимо једну добру журку на којој су сви, заиста, сви уживали. Јако сам захвалан Жики Јакшићу, Ђулету и Јелићима што су прихватили да употпуне читаву ову причу и да пошаљемо поруку да добра музика нема ограничена где год да се свира. Музика је универзални језик којим ми говоримо и на ком се одлично разумемо. Надам се да ће публика да препозна нашу поруку и да ће узивати уз Балканску игру."

Софронијевић је истакао да је енергија свих на сету била сјајна и да нису ни примijетили да су снимали скоро 12 сати.

"Није необично да се спот снима дуже од 10 сати. Музичари мог оркестра су заиста допринели тој доброј енергији, и тако је било и у мом музичком студију АС СТУДИОТОН док смо снимали. Кажу нам људи да је нама лако да будемо добро расположени када смо окружени добром музиком и насмејаним лицима који уживају док ми свирамо. И заиста, јесте тако, али нам много значи кад имамо добру повратну информацију од публике. Знају музичари колико то уме да олакша посао."

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана