Далибор Aндонов Гру - Љубав главна покретачка снага

Сања Јокић
Далибор Aндонов Гру - Љубав главна покретачка снага

Љубав према музици и људима из окружења су моја главна покретачка снага, како на приватном, тако и на професионалном плану, рекао је "Гласу Српске" један од најпопуларнијих извођача београдске хип-хоп и реп сцене Далибор Aндонов Гру.

- Не трудим се да копирам музичке трендове који долазе из иностранства нити покушавам да будем нешто што нисам. Песмама и музиком само представљам властито виђење света и друштва у којем живим. Мислим да је мој квалитет и труд публика већ препознала и наградила - истакао је Гру.

Према његовим ријечима, ситуације из свакодневног живота, како његовог тако и његових пријатеља, му увијек дају идеје за стварање музике.

- Aктуелни сингл "Љубомора" који се већ неко вријеме високо котира на свим домаћим хит листама је најбољи доказ како се осећање попут овога може "окренути" на шаљиву и забавну страну. На моју велику срећу, ово није моја животна прича, али је нешто у чему се сви на тренутак можемо пронаћи - казао је Гру.

Он је поручио младим људима да је најважније да размишљају својом главом, али и да се труде да проживе живот најбоље што могу.

Наглашава да тренутно не размишља о новом албуму јер се фокусирао на промоцију синглова и атрактивних спотова који плијене лијепим дјевојкама које су биле и остале његов "заштитни знак".

- Настојим да увек имам нешто упечатљиво и оригинално на својим музичким остварењима и да све буде квалитетно "упаковано" у хип-хоп стил - истакао је Гру.

Додао је да би волио да ускоро гостује у Бањалуци, о којој је, наглашава, чуо много позитивних ствари.

- Међутим, све то зависи од воље организатора и власника клубова - истакао је Гру.

Филм

Улоге у филмовима "Дорћол Менхетн" и "Земља љубави, истине и слободе" показале су свестраност Далибора Aндонова.

- До тога је дошло сасвим спонтано и памтићу то као искуство више које ме је обогатило. Упркос томе, филм није оно чему бих се посветио у будућности јер то доживљавам као кратки излет из музике. Недавно сам био и део глумачке екипе тинејџерске хит серије "Тотално нови талас". Имао сам прилику да се дружим са бројним талентованим младим глумцима као и онима који су представници "старе школе", на шта сам веома поносан - истакао је Гру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана