Бунтовница анђеоског гласа

Александра Срдић
Бунтовница анђеоског гласа

Најпознатија пјевачица са Барбадоса и један од најбољих вокала у свијету Робин Ријана Фенти или једноставно Ријана и ове године оборила је рекорд на престижној “Билбордовој” листи поп пјесама и тако свргнула са трона колегинице Кети Пери и Мадону.

Ријанин десети сингл “Stay”, који се нашао на првом мјесту топ листе, омогућио јој је статус новог “Билбордовог” рекордера. Чак 23 њена сингла нашла су се у Топ 10 селекцији, а 35 синглова било је на првом мјесту у Топ 100 листи.

Њена музика засјенила је све силне скандале који је у стопу прате. И док обожаваоци чекају на њене наступе широм свијета у склопу велике турнеје “Diamonds” она ужива у ноћним изласцима. Посљедњи од њених лудих провода био је прије неколико дана у Келну, у Њемачкој, послије одржаног концерта у том граду. Пјевачица се с пријатељима забављала у локалном бару, а у једном тренутку је узела микрофон и запјевала “Don't Speak” групе “No Doubt”.

Недавно је у Бирмингему имала “блиски сусрет” са обожаваоцем, тако што га је ударила микрофоном по глави јер је вукао за рукав.

Ватрена Ријана позната је и по јавном пушењу џоинта. Све своје фотографије “качи” на друштвене мреже, а једна од њих је изазвала критике широм свијета јер на њој позира са два велика џоинта у устима, уз коментар да пушење марихуане треба да се легализује.

Сви скандали у посљедње вријеме везују је за љубавни бродолом са бившим дечком Крисом Брауном, са којим је више пута раскидала и који је 2009. брутално претукао. Ове године су и дефинитивно се разишли, а она се пријавила на рехабилитацију у једној америчкој клиници за помоћ особама зависним од секса и љубави. Критиковали је или не, Ријанин успјех је сваке године све већи, а свака пјесма постаје хит. За седам година каријере добила је чак шест “Греми” награда.

Тешко дјетињство

Ријана није одрастала срећно попут већине њених вршњака. Отац Роналд је био алкохоличар и зависник од кокаина, никад јој није помагао ни у чему, а чак је и тукао, па је од њега побјегла када је имала 12 година. Прије неколико година су се помирили и од тада су у изузетно добрим односима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана