Бритни Спирс снимила нови албум VIDEO

Глас Српске
Бритни Спирс снимила нови албум VIDEO

Поп звијезда Бритни Спирс поручила је својим фановима да ће њен нови албум "Femme Fatale" имати много озбиљнији звук. Пјевачица хита "Hold It Against Me" је изјавила да је протекле двије године врло напорно радила на албуму и да је увјерена да је то њен најбољи LP у каријери.

- Мислим да "Femme Fatale" говори сам за себе. Пустићу да музика говори за мене. Жељела сам да снимим ватрени албум за плес на којем ће вас свака пјесма покренути. Управо то желим од музике коју слушам. Овај албум је за клубове и за оно вријеме док се спремате да изађете - казала је Бритни.

На питање да ли је тај албум знак еволуције или револуције, Спирс је признала да је "помало и једно и друго".

- Неке пјесме звуче сасвим другачије од свега што сте досад чули, значи потпуно су револуционарне, али такође вјерујем да овај албум изражава оно што ја јесам данас, као жена и због тога је то моја еволуција - истиче Бритни.

Најдража пјесма са новог албума јој је "On the Rocks", јер је, како каже, сјајна и поиграва се ријечима.

- Кучка се вратила и боља је него икада - додала је Бритни Спирс.

Aлбум "Femme Fatale" у Сједињеним Aмеричким Државама ће се појавити у продаји 29. марта.

Пјевачица је недавно морала да плати одштету од неколико милиона долара због сумње да је њена нова пјесма плагијат.

Бритни је оптужена да је прекопирала рок баладу "If I Said You Had A Beautiful Body Would You Hold It Against Me" коју изводе "Bellamy Brothers". Они су тврдили да пјесма Спирсове јако личи њиховој нумери из 1979. године која је била на топ-листама шест земаља, те су због тога против Бритни поднијели пријаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана