Бламаже музичара на бини

Глас Српске
Бламаже музичара на бини

Бијонсе и Мадона су губиле равнотежу и падале са позорнице неколико пута у каријери, Крис Новоселић разбио је себи главу властитим басом на додјели МТV награда.

Ози Озборн ушао је у легенду када му је неко на позорницу бацио шишмиша, којег је овај сочно загризао властитим зубима, али сусрети животиња и колеге шок-рокера Aлиса Купера из златних дана његовог музичког дјеловања нису били баш толико "историјски". Наиме, Aлис је на турнеју одлучио да довуче и свог познатог љубимца, великог питона.

Немају само метал легенде проблеме са животињама - Синди Лопер, једна од краткотрајних, али памтљивијих краљица попа осамдесетих, научила је вриједности наступа у затвореним дворанама, након што јој је током пјевања на отвореном у Мансфилду, држава Масачусетс, птица обавила велику нужду равно у уста.

Бритни је имала велики, спектакуларно најављивани повратнички наступ на "МТV VMA" 2007. године, на којем се појавила обучена као проститутка на паузи, само са 20 килограма превише за такву одјећу. Осим тога заборавила је да пјева, плеше, постоји на стејџу.

Никада није необично на концерту пронаћи паметњаковиће чија је идеја добре забаве плаћање улазница да би различитим предметима гађали звијезду на позорници. Своју порцију ескивирања надолазећих пројектила одрадио је током каријере Дејвид Боуви, који је замало остао без ока због једног од таквих инцидената. Aли не, није се радило о боци, кованицама или упаљачима, већ о – лизалици! Она га је у Ослу 2004. замало коштала вида на лијево око

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана