Битка Перуанаца за канадску звијезду

Сања Јокић
Битка Перуанаца за канадску звијезду

Популарни канадски поп и RnB пјевач Џастин Бибер увелико припрема нови албум и концерте, чиме би требало да заокружи и више него успјешну годину.


Ипак, у питање је доведен његов сљедећи концерт, који би требало да буде одржан 17. октобра на националном стадиону у Перуу, јер су га обожаваоци замолили да га хитно откаже због своје безбједности, након што је путем интернета добио пријетеће поруке. Наиме, на друштвеној мрежи "Фејсбук" регистрована је група под називом "Убиј Џастина Бибера 17. октобра на националном стадиону", која окупља 1.874 присталице. Биберови обожаваоци који су основали групу на "Твитеру" под називом "Бејбс не иди у Перу" позивају свог идола да до даљег одгоди свој пут у ову јужноамеричку државу. Поред тога они су покренули и онлајн петицију и већ прикупили више од 1.000 потписа.

Седамнаестогодишњи Џастин се не оглашава, већ пуном паром ради на "божићном" албуму, а новац од продаје албума даће у добротворне сврхе. Недавно је открио да ће снимити "нешто класично и онда нешто оригинално".

Џастина су у том пројекту подржала најпознатија имена из свијета музике. Тако је за божићни албум већ снимио и пјесму са својом омиљеном групом, "Boyz II Men", као и дует са Aшером.

- Нова пјесма за Божић је права лудница - рекао је Џастин.

На албуму ће гостовати и Тејлор Свифт, Шон Кингстон "The Band Parry" и још неке звијезде.

Џастин Бибер свјетску славу је стекао на интернет порталу YouTube, гдје је постављао своја извођења пјесама Aлише Киз, Џастина Тимберлејка и Криса Брауна. Након што га је открио његов садашњи менаџер Скутер Браун, Бибер је потписао уговор с дискографском кућом "Aјланд рекордс" уз велику помоћ музичара Aшера. Убрзо је постао права музичка сензација и стекао милионе обожавалаца широм свијета.

Џастин је 2009. године издао албум под називом "My World" а 2010. године албум "My World 2.0". Славу је постигао сингловима "One Time", "One Less Lonely Girl", "Baby" и "Somebody To Love". Први сингл "One Time" је постао планетарни хит, први албум "My World" достигао је платинијумски тираж.

Рођен је 1. марта 1994. године у Лондону у Онтарију у Канади.

Породица

Иако је веома млад, Џастин је недавно рекао да жели да се ожени и има дјецу у сљедећих десет година. Додао је да би до тада хтио да постигне све што је замислио, тако да буде спреман за очинство.

- Желим да будем млади тата. Хтио бих да остварим све оно што желим - да будем успјешан, да снимим филм и такве ствари - објаснио је Бибер и додао да је његова дјевојка, популарна пјевачица и глумица Селена Гомез "невјероватна".

- Ипак, не намјеравам се још женити - додао је Бибер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана