Бијонсе рођена да буде звијезда

Сања Јокић
Бијонсе рођена да буде звијезда

Планетарно популарна америчка R'n'B пјевачица Бијонсе (29) ових дана је тема број један у свим свјетским медијима, што због нових синглова, што због свог приватног живота.

Бијонсе, која очекује своје прво дијете (по свему судећи дјевојчицу) са својим супругом музичким могулом Џеј Зијем је у овој години издала нови албум, представила модну линију и дефинитивно учврстила свој статус звијезде.

Прије неколико дана представила је свој нови спот за пјесму "1+1", прелијепу љубавну баладу. У занимљивом споту Бијонсе свјетлуца у мраку захваљујући занимљивим визуелним ефектима и експериментима са свјетлом.

Бијонсе је мало прије тога одабрала пјесму "Парти" као нови сингл са албума "4" у којем се појављује и репер Aндре 3000.

Осим тога, пјесма "Run the Word (Girls)", најавни сингл са четвртог самосталног албума америчке поп диве, налазила се у врховима топ-листа, па нема сумње да ће тако бити и са новим сингловима.

За нови албум Бијонсе је промијенила имиџ и посвијетлила косу, а снима и римејк филма "Звијезда је рођена".

Популарна поп пјевачица каже да је албум назвала "4" јер јој тај број још од дјетињства доноси срећу и успјех.

- Рођена сам 4. септембра, удала сам се 4. априла, мој муж је рођен 4. децембра, моја мама 4. јануара... A и освојила сам доста новца када сам у коцкарници улагала на тај број - истиче лијепа пјевачица.

Часопис "Форбс" уврстио је успјешну Бијонсе на четврто мјесто пописа 100 најмоћнијих и најутицајнијих славних особа, на треће мјесто пописа музичара с највећим приходима и на прво мјесто најбоље плаћених славних особа испод 30 година, с више од 87 милиона долара зараде између 2008. и 2009.

Посебно мјесто у њеном животу заузима мода.

- Врло сам захвална што на својим наступима, а и снимајући видео-спотове, могу да остварим све своје модне фантазије. Обожавам то што могу да се трансформишем и помоћу одјеће изразим на различите начине: један дан могу да будем дјевојка из комшилука, други дан краљица, трећи, пак, пословна жена, четврти трендсетерка… - појашњава Бијонсе.

Често зна да каже "да се рађате као звијезда" и да је одувијек знала да је рођена за сцену и умјетност.

- Постоје ствари које су ми урођене и о којима ми нико није говорио нити ме учио, још као мала сам знала шта желим и срећна сам због тога - истиче Бијонсе која ће, по свему судећи, и идућих година бити у самом врху музичке индустрије.

"Destiny's Child"

Бијонсе је дуго била чланица изузетно успјешног R'n'B бенда "Destiny's Child" који је побрао најпрестижније награде у америчкој музичкој индустрији.

Послије објављивања заједничког божићног албума "8 Days of Christmas" дјевојке су се разишле и посветиле својим самосталним пројектима. Највише успјеха имала је управо талентована Бијонсе, која се самостално представила још 1999. године док је била у групи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана