Бијонсе освојила шест Гремија и показала заносан деколте

Гла
Бијонсе освојила шест Гремија и показала заносан деколте

Пјевачица Бијонсе добила је шест награда "Греми", укључујући признање за пјесму године, на 52. свечаној додјели награда америчке Aкадемије за дискографску умјетност одржаној прексиноћ у Лос Aнђелесу, преноси Танјуг.

Признање за албум године припало је Тејлор Свифт за албум "Fearless", који је проглашен и за најбољи кантри албум.

Награда за сингл године припала је групи "Kings of Leon", за нумеру "Use Somebody", која је награђена и у категорији најбоља рок пјесма.

Леди Гага добила је два "Гремија", за најбољу денс нумеру "Poker Face" и најбољи електронски денс албум. Награда за откриће године припала је "Зак Браун бенду".

По три награде добили су група "Блек ајд пиз" и Џеј-Зи, који је, поред осталог, награђен за најбољу мушку вокалну реп интерпретацију, а "Блек ајд пиз" су побиједили у категорији најбољи поп албум.

Уз завидне пјевачке способности Бијонсе је показала и заносне облине. Лијепа пјевачица је за додјелу обукла кратке деколтиране хаљинице које су више откривале него скривале. Док се Ријана на додјели овог пута појавила "закопчана до грла", у дугој бијелој хаљини, а Џенифер Лопез је избацила ногу, ексцентрична Леди Гага је држећи у рукама освојене "Гремије" публици показала стражњицу.

Beyonce - Video Phone ft. Lady Gaga /video/

kings of leon - use somebody /video/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана