Бенд „Визељ“ представио спот за нумеру “Радијација”

Б.П.
Бенд „Визељ“ представио спот за нумеру “Радијација”

БЕОГРАД-Један од најатрактивнијих рок бендова на домаћој сцени “Визељ”, представио је седми сингл са студијског албума “Не видим те од дима”, нумеру “Радијација” са пратећим видео спотом.

Бенд је кроз девет пјесама са прошлогодишњег издања провозао публику кроз широку палету жанрова, од гаражног рока преко попа до друм и бас ритмова.

-Сада смо уверени да имамо један од најбољих спотова свих времена на овим просторима, ако не и најбољи. Ово је кратка прича о томе како смо се осећали кад смо се више пута изгубили у непознатом граду на турнеји. Никола Ромчевић је наш омиљени редитељ и сматрамо га практично чланом бенда", изјавио је бенд. Улога директора фотографије је припала Милошу Радовановићу Миговцу, док је продуцент спота био Никола Узелац. Нови албум је четврто студијско издање „Визеља“, након њиховог првог ЕП-ја из 2014., затим албума „Нај Бољи“ из 2017. и ЕП-ја „Суперспектакл“ из 2018. године. Бенд чине Алекса Недић, Вељко Милинковић, Јелисавета Тодоров и Павле Петровић а чланови групе су инцијатори формирање култног “Хали Гали” колектива, гдје кроз свирке и компилације представљају нове бендове са сцене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана