Бањалучки доктор о детаљима са посљедњег концерта "Чорбе" у Бањалуци: Заклео се...

ГС
Бањалучки доктор о детаљима са посљедњег концерта "Чорбе" у Бањалуци: Заклео се...

БАЊАЛУКА - Вијест о смрти легендарног пјевача Боре Ђорђевића познатијег као “Бора Чорба” јутрос је потресла регион, а Борини фанови из свих земаља бивше Југославије данас тугују и одају почаст великом пјевачу.

Музика је била Борин живот и то је у објави на Фејсбуку показао и бањалучки љекар Дражен Милосављевић, који је открио да је и поред изузетно тешког здравственог стања популарни Бора Чорба, као у својим најбољим годинама, одржао концерт на Кастелу и тако по ко зна који пут забавио Бањалучане.

“Непосредно пред задњи концерт у Бањалуци, Борино стање се погоршало. Помињао је сахарски пијесак. Његови музичари су већ били на бини, а он је примао терапију”, навео у објави доктор Милосављевић, који је то вече био задужен за здравствено стање пјевача.

И поред свих здравствених проблема Милосављевић је нагласио да Бора није ни помишљао да одустане и разочара Бањалучане, који су дошли да уживају у његовим хитовима.

“Није одустајао тај велики борац! Пјевао је као у најбоља времена, између пјесама окретао се од публике да дубоко удахне, ухвати ваздух. И тако два и по сата”, наставио је доктор.

Ипак, жеља да не разочара фанове уз здравствене тегобе и тада је оставила тешке посљедице.

“Након концерта сатурација 87%. Заклео се да ће пјевати и свирати до задњег дана и одржао обећање”, истакао је доктор Милосављевић, који је на крају објаве и сам одао почаст легенди домаће рок сцене, преноси БЛ портал

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана