Александра Радовић објавила нову пјесму VIDEO

Г.С.
Александра Радовић објавила нову пјесму VIDEO

Александра Радовић, једна од најпопуларнијих поп пјевачица региона, представила је нову пјесму „Прошло ме је“, која је добила и екранзацију.

- Ово је наставак сарадње са провјереним тимом који чине Александра Сара Милутиновић и Махир Сарихоџић. Ријеч је о мало модернијем звуку, ако могу тако да га окарактеришем - објашњава Радовићева.

Посљедњих година свједочимо тренду који се огледа у објављивању сингла за синглом. Ипак, Ви сте неко ко је посљедњи албум „Предворје живота“ представио одједном. Да ли новим синглом најављујете и нови албум?

-Ја сам традицију синглова прекинула пре изласка албума „Царство“. Када је албум „Царство“ изашао, пар дана пред Нову годину, у термину који је био крајње неуобичајен, остала је та лепа пракса да нове албуме објављујем уочи Нове године. Тако је посје настао и албум „Предворје живота“. Не знам како ће се сада ствари развијати, ми већ сада имамо велики број песама за албум, видећемо, немам јасно одређен план да ли бих га издавала сада или би то ишло поступним путем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Отворен "EXIT"
Отворен "EXIT"
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана