AC/DC запалили београдску публику

Глас Српске
AC/DC запалили београдску публику

Легендарни AC/DC поцијепао је небо над главним градом Србије уз огромну подршку узбуђених обожаватеља из цијелог региона, јавили су медији из Србије.

Концерт аустралијских рокера почео је неколико минута прије 21 час, свјежим хитом "Rocknroll train" са новог албума "Black ice".
Стадион Партизана био је испуњен до посљедњег мјеста, а највећа гужва владала је у  првим редовима, гдје су најбржи и најсналажљивији себи обезбиједили мјеста са којих су буквално могли да додирну Брајана Џонсона.
Око 50.000 фанова, обучених у званичне мајице ове групе и са свијетлећим роговима на глави, урлало је уз жесток репертоар који је обухватио хитове из свих стваралачких периода AC/DC.
Поред одличног концерта, публика је видјела и видео материјале цртаћа ликова бенда, али и огромну секс-лутку на надувавање, стриптиз Aнгуса Јанга, и незаборавно ђускање и "прљави" кез пјевача.

У публици су били старији рокери, тинејџери, парови, родитељи са дјецом...

Послије највећих хитова остављених за бис, AC/DC су се одјавили у стилу правих рок звијезда, громовитом канонадом и ватрометом, послије два часа свирке.
Легендарни аустралијски рок састав "AC/DC" приредио је у уторак увече на стадиону "Партизан" спектакл какав се ријетко виђа у Београду и који ће око 40.000 посјетилаца засигурно дуго памтити, јавио је Танјуг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана