Завршено снимање филма и серије Месо у Бањалуци: Бањалука на филму огољена до сржи

М. П.
Завршено снимање филма и серије Месо у Бањалуци: Бањалука на филму огољена до сржи

Бањалука - Филм и серија "Месо", апсолутно домаћи производ, "динстао" се пуна три мјесеца, а ове седмице пала је и посљедња клапа под редитељском палицом бањалучког редитеља Саше Хајдуковића.

Прича ће, како је рекао Хајдуковић, приказати данашње друштво огољено до сржи, коју је, уз помоћ изузетне екипе коју чине глумци, али и сви они други људи који стоје иза камере, успјешно привео крају, када је само снимање у питању.

- Сви смо функционисали као права мала породица, тако да, колико год изгледала тешка та три мјесеца константног снимања, на крају ће се апсолутно сваки атом уложене енергије и исплатити - казао је Хајдуковић.

Између осталих, у филму глуми и Љубиша Савановић, који је изузетно емотивно доживио "крчкање 'Меса'".

- Наш најбољи живи сценариста Никола Коља Пејаковић је, уз Хајдуковићеву асистенцију, написао одличан сценарио који говори о нама самима, о људима у Бањалуци, о њиховим великим мукама и малим радостима - каже Савановић.

Најбитнија ствар је, истиче Савановић, али и сви остали "кривци" овог домаћег производа, да су на "Месу" били ангажовани многи млади људи из РС који студирају режију, глуму, драматургију.

Премијера у септембру

Продуцент филма и серије "Месо" Бранкица Јанковић из агенције "Баз консалтинг" истакла је да је изузетно задовољна до сада урађеним послом, те да тек слиједи монтажа и постпродукција.

- Публика премијеру филма може да очекује у септембру идуће године, када ће почети и емитовање серије на телевизијама - рекла је Јанковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана