Воденичар: "Клан" је јединствена серија

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД- Гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор била је глумица Марина Воденичар која је говорила о својој улози у другој сезони серије "Клан".

Воденичар је подсјетила да се њен лик полицијске инспекторке Драгице појављује и у првој сезони, и да је на неки начин одговорна за настанак Клана, пошто је била пустила главне ликове Шока и Пашу кад су приведени због ситне крађе.

"После је испала одговорна зато што се Пашин отац убио, јер му је саопштила ко му је син. У другој сезони полиција има све више посла и мој лик сада добија много више простора јер треба да се позабаве Кланом", рекла је Воденичар.

Глумица је истакла да јој је "Клан" био изазов јер није имала прилике да игра полицајку у некој савременој криминалистичкој серији.

Навевши да лик "уздржане, хладне, одлучне жене, која је сто посто посвећена свом послу", Воденичар је истакла да се нада да је кроз професионални сегмент Драгице успела да прикаже каква је приватно као особа.

Воденичар је оцијенила и да је Драгица "иако епизодан лик врло битна за развој и ток радње".

"Серија ми се допада и као публици, а то ми је увек најдраже, када као глумица учествујем у нечему што радо и гледам. Овде је серија и превазишла моја очекивања поготово што је жанровски врло специфична", рекла је Воденичар.

Према њеним ријечима, у "Клану" је веома озбиљна прича, актуелна, испричана на комичан начин.

"Жанровски има свега и јако ми се допада што не личи на нешто што смо већ гледали. Ово је јединствена серија, јер је атмосфера специфична", навела је Воденичар.

Глумица је рекла да "Клан" демистификује криминалце као могући узор некоме.

"Ко буде гледао до краја видеће да никако добро не може да се заврши. То су лузери. Јасно шаље поруку млађој популацију да то не може да буде узор", нагласила је Воденичар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана