Вијест коју нисмо жељели чути: "Наш Бора никако није добро"

Блиц
Вијест коју нисмо жељели чути: "Наш Бора никако није добро"

ЉУБЉАНА - Рокер Бора Ђорђевић, познатији као Бора Чорба, тренутно се налази у болници у Словенији због погоршаног здравственог стања.

Према посљедњим информацијама, Бора Ђорђевић је прикључен на респиратор због компликација.

Сада се за медије огласио и Борин близак пријатељ, Гале из групе Кербер, који је открио да се чуо са Банетом Обрадовићем, менаџером групе “Рибља чорба”.

– Чуо сам се данас са његовим менаџером. Није Бора добро, никако није добро. Не бих отварао превише ту причу, не видим како би могао да оздрави. Он је стварно велики борац, ми смо добри другари. Нисам могао до њега да дођем, баш је болестан, у болници је, у Словенији. Нема оних позитивних вибрација да ће то изаћи на добро – рекао је Гале и додао:

– Надам се и молим Богу, али није добро… Ништа трач ни преувеличавање… Наш Бора стварно није добро – искрен је био Гале који је био на ивици суза.

– Стање Боре Ђорђевића се погоршало, прима висок кисеоник и није могуће да се уради ниједна операција – рекао је, подсјетимо, Бане Обрадовић у току јучерашњег дана.

“Љекари су му забранили путовања”

Иначе, на званичној Фејсбук страници групе “Рибља чорба” издато је саопштење о његовом здравственом стању.

– Драги пријатељи, усљед нарушеног здравственог стања Бори Ђорђевићу су љекари забранили да путује и да се излаже напорима због јаке упале плућа као и погоршања са хроничном, опструктивном болешћу плућа. Наравно, као и увијек, побиједићемо болести и чим се Бора опорави видимо се на новим дружењима – писало је на поменутој мрежи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана