У Шамцу изведена представа “Женски разговори”

Срна
У Шамцу изведена представа “Женски разговори”

ШАМАЦ - У препуној кино-сали Центра за културу у Шамцу вечерас је, у оквиру манифестације “Шамачко љето”, одиграна представа “Женски разговори” у извођењу Свјетлане Бојковић, Весне Чипчић и Милана Михаиловића.

Представа “Женски разговори” настала је по текстовима Душка Радовића, а из Центра за културу Срни је речено да је шамачка публика са усхићењем и овацијама дочекала глумце и представу у свом граду.

Ова представа слови за једну од оних која никога на оставља равнодушним и насмије вас до суза. Ту су антологијске реченице Душка Радовића, мушки разговори, женски разговори, шармантан и забаван игроказ троје наших врхунских глумаца, навели су из Центра за културу.

Глумица Весна Чипчић рекла је да је играти једну представу 10 година много, а 29 година бити на сцени са истим партнерима, у истом комаду и костиму, на ивици је чуда.

“Е то се мени десило са представом жЖенски разговориж. Колико задовољства и радости, интересантних градова, земаља, људи и утисака. Да сам после сваке представе написала само по једну реченицу склопила би се респектабилна књига, али авај”, навела је Чипчићева.

Она је додала да су истински уживали и глумци и публика.

“Реакције су биле готово као на рок концертима. Разговор након представе дирљив. Само трајање од готово 30 година потврда је да смо одличан тим - добитна комбинација”, рекла је Чипчићева.

Начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић изјавио је Срни да је захвалан глумачкој екипи која је вечерас окупљеној публици измамила осмијех и приредила вече које ће сигурно дуго памтити.

Манифестација “Шамачко љето” траје од 14. јуна до 14. августа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана