У припреми мјузик о Френку Синатри

Танјуг
У припреми мјузик о Френку Синатри

БИРМИНГЕМ- Мјузикл који говори о легендарном америчком пјевачу Френку Синатри (1915-1998) имаће свјетску премијеру 23. септембра у позоришту Бирмингем реп.

Из бирмингемског позоришта је саопштено да је "Синатра - мјузикл" "прва представа своје врсте која истражује Френков живот на позорници и поред ње, открива приче које још не знате, уз пјесме које волите".

Како је најављено, "Синатра - мјзикл" раде Тонијем награђивани драматург Џо Ди Пјетро и редитељка Кетлин Маршал, док је пјевачева ћерка Тина Синатра у свом саопштењу навела да вјерује да ће представа бацити ново свјетло на живот њеног оца.

"Веома сам поносна на нашу нову продукцију мјузикла и посебно ме радује што ћемо први пут вам пружити поглед на мог оца какав нисте имали раније", рекла је Синатра.

Представа се бави ожењеним пјевачем Синатром од његовог преломног по каријеру наступа 1942. године у Њујорку, којим његова каријера креће узлазном путањом, док је скоро не уништи јавно обзнањена љубавна афера са глумицом Авом Гарднер.

"Вођен посвећеношћу породици, Синатра упошљава неупоредиву умјетност и посвећену одлучност да приреди један од највећих повратака на сцену у историји шоубизниса", каже се у опису представе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана