У Београду одржана биоскопска премијера друге сезоне "Сложне браће"

Срна
Foto: Агенције

БЕОГРАД - У Београду је одржана свечана биоскопска премијера дуго очекиване нове сезоне култне хумористичке серије "Сложна браћа - Д некст џенерејшн", уз присуство њеног креатора Нелета Карајлића, ауторске екипе и бројних званица.

Креатор и сценариста култне серије, која је обиљежила деведесете године и чије реплике се и данас користе, и овај пут је Неле Карајлић, уз (његовог сина) Срђана Јанковића, а режију потписује Милорад Милинковић. Друга сезона популарне телевизијске серије, реализоване у заједничкој продукцији компаније "Телеком Србија" и ЕТМ продукције, доноси 12 нових епизода, чије ће премијерно телевизијско приказивање почети 4. јануара на телевизији "Суперстар".

Серија ће се у 21.00 часова емитовати сваке вечери од понедељка до четвртка, док ће се у репризном термину од 8. јануара у 20.00 часова приказивати на ТВ Прва сваке суботе и недјеље, саопштено је из Пи-ар агенције "КомуникАрт". У односу на прву сезону серије из 1995. године, која је пратила послијератна дешавања на територији "ничије земље", прилике и околности су се битно измијениле. Ова нова сезона са својим новим, али и старим ликовима, показује да је природа универзалности међуљудских односа, као и карактеристичан хумор народа и појединаца са простора бивше Југославије, једна непролазна и непромјенљива категорија.

Нову сезону серије "Сложна браћа" чини импозантна глумачка екипа из читавог региона, предвођена Наташом Нинковић, Марком Гвером, Андријом Кузмановићем, Николом Пејаковићем, Радославом Миленковићем, Љубишом Савановићем, Миланом Ковачевићем, Амаром Ћоровићем. Ту су и Маја Чампар, Зоран Цвијановић, Ненад Окановић, Дарко Остојић, Мима Караџић и други.

Сценариста Ненад Јанковић, познатији као Неле Карајлић, напоменуо је да је било изразито занимљиво радити "Сложну браћу" са режисером Милорадом Милинковићем који је "један од оних редитеља који разумију хумор". "Ако се публика буде барем упола смијала ономе чему смо се ми смијали током снимања, наша мисија ће бити успешна", истакао је Карајлић.

Глумац Окановић, један од извршних продуцената ЕТМ Продукције, нагласио је да га посебно радује околност да је био у прилици да продуцира нову сезону серије уз чије је култне реплике и сам одрастао. Генерални директор "Телекома" Владимир Лучић сигуран је да ће наставак бити на нивоу старе серије "Сложна браћа", ако не и бољи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана