Трифуновић: Серија "Мочвара" је шокантна за многе

Танјуг
Foto: Taнјуг

БЕОГРАД- Гост нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор био је глумац Стефан Трифуновић који је говорио о својој улози у другој сезони серије "Мочвара".

Трифуновић је рекао да његов инспектор Бобан Марковић доласком новог начелника добија унапређење, постаје битнији, а занимљиво је и као се развија романса коју је и првој сезони имао са инспекторком Милком Бјелић.

"Марковић има своју линију (радње). Главна линија се дешава у Сенти, а он наставља београдску линију која мора да се заврши", рекао је Трифуновић.

Према његовим ријечима, док се у првој сезони трагало у огромном Београду за психопатским серијским убицом, у наставку "Мочваре" радња се дешава у малом мјесту Сенти гдје се десило убиство и познати су сви актери који могу бити умијешани.

Иако његов лик нема додира са Сентом, Трифуновић је рекао да му је било занимљиво "како се у малом мјесту помијешају познанства са професионалним задацима".

Трифуновић се присјетио  смрзавања глумаца приликом снимања сцене у базену у првој сезони мислећи да је "хладноћа највећи непријатељ" глумаца, прије него што је радио друго сезону која се дешава по летњим врућинама у равници.

 "Увијек бих бирао зиму! Врућина одузима концентрацију. Кад је зима сви се стисну и убрзају, а кад је врућина некако све пада", признао је глумац.

Упитан да ли је сличан у приватном животу лику Марковића, Трифуновић је рекао да зна да буде "перфекциониста и професионалац", али да приватно не би био инспектор јер су "велики изазови са којима се сусрећу".

Трифуновић је примијетио да се "Мочвара" свиђа многим његовим пријатељима,"који су фанови" серије, и истиче да је невјероватно како је сценаристкиња Милена Марковић "успјела да направи трилер и како се ствари преплићу", уз јако занимљиве дијалоги и ликове.

 "Постоје ствари које су некоме шокантне. То је исто океј. Свако има свој укус. Некоме се нешто свиђа, некоме се нешто не свиђа. Али мислим да доста људи су фанови серије. У другој сезони је нарасло интересовање још више", оценио је глумац.

Трифуновић је рекао да га радује што ће "Келти", где је тумачио једну од главних улога, овог љета кренути на домаће фестивале попут Палића, Сопота и Врњачке Бање и да једва чека да шира публика види филм редитељке Милице Томовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана