Трба и Дуги крећу у нове авантуре

А. М.
Трба и Дуги крећу у нове авантуре

Бањалука - Промоција бајке за дјецу "Потрага за змајоспасом", друге књиге из серијала "Авантуре Трбе и Дугог" ауторке Јелене Којовић-Тепић, биће одржана у петак, у 19 часова, у Музеју савремене умјетности РС.

Наставак се крчкао тачно годину и Трба и Дуги с поносом представљају нову авантуру, у којој, заједно с Принцезом, спасавају болесног змаја. Они који дођу на промоцију сазнаће како је пријатељство јаче од страха и шта је права храброст.

Баш као и на првој промоцији, једној од посјећенијих у Бањалуци, одржаној такође у Музеју и овај пут творци Трбе и Дугог организовали су занимљив програм за малишане. У 18 часова, Змај шаље свог сарадника, кувара Пеђу, да заједно са присутнима на креативној радионици направи специјалне, Змајеве новогодишње ванилице. Уз посебне Змајеве колаче малишани ће бојити играчке и заједно окитити новогодишњу јелку у Музеју. На промоцији учествују Јелена Којовић-Тепић, писац, Наташа Јованић, илустратор, Младен Ђукић, продуцент и издавач, Лариса Пејић, рецензент, Сарита Вујковић, директор Музеја, а водитељ програма је осмогодишњи Григорије Тепић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана