Тамара Драгичевић: Нестрпљиво чекам филм Тесла

Александра Маџар
Тамара Драгичевић: Нестрпљиво чекам филм Тесла

У филму "Тесла" Џона Милијуса добила сам улогу најмлађе сестре Николе Тесле, Марице. Јако сам срећна због тога и надам се да ће то бити велики филм са одличним глумцима.

Рекла је ово за "Глас Српске" млада глумица Тамара Драгичевић, коју је публика могла да види у популарним српским серијама "Мирис кише на Балкану", "Војна академија", али и у филму "Монтевидео, Бог те видео".

Снимање филма о Тесли требало би да почне на прољеће, а премијера је најављена за 2015. годину.

- Наставак серије доноси и завршетак приче "Војна академија". Биће много занимљивих догађаја и ликова, великих промена, раскида, али и нових љубави - казала је Тамара.

Када је ријеч о лику Надице Арсић, који тумачи у овој серији, Тамара је рекла да је у новим епизодама мало озбиљнија него што је била раније.

У серији "Војна академија", коју је према сценарију Гордана Михића режирао Дејан Зечевић, играју и глумци из Републике Српске Бранко Јанковић и Ања Станић.

- Са глумцима из Српске, а и Бранком Јанковићем, који тумачи Џаковића, увек сам дивно сарађивала и лепо се дружила. Пратим њихов рад и радујемо се сваком виђању и ван снимања - казала је Драгичевићева.

Таленат и шарм Тамара Драгичевић је показала у шоуу "Твоје лице звучи познато", који се емитује и на Радио-телевизији Републике Српске. Имала је запажене наступе у којима је имитирала контроверзну пјевачицу Леди Гагу и популарну Северину.

- Имамо часове плеса и певања, на којима се припремамо за наступе у шоуу. Радимо са правим стручњацима у свом послу, а поред тога вежбам певање сама код куће, као и на генералној проби на сцени - додала је Тамара.

Казала је да је имитирајући Леди Гагу уживала, јер је ријеч о великој звијезди, која је посебна и храбра.

 - Када је реч о наступима, волим сценску храброст и безобразлук - казала је Тамара.

Истакла је да се труди да и у приватном животу буде увијек иста и да не глуми.

- То је све једна Тамара, само се улоге мењају - казала је Драгичевићева.

"Жак" и "Панама"

Љубитељи позоришне умјетности моћи ће ускоро да виде Тамару Драгичевић и на даскама Народног позоришта у Београду у представи "Жак". Очекује и премијеру филма "Панама" Павла Вучковића.

- Премијера представе и филма одгођена је за неколико месеци. У "Панами" играм девојку главног глумца, модерну мамину и татину кћеркицу. То је улога коју до сада нисам имала прилику да играм - казала Драгичевићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана