Све спремно за отварање Сњешкова у Дјечијем позоришту РС

А. Г.
Све спремно за отварање Сњешкова у Дјечијем позоришту РС

Бањалука - Дјечије позориште Републике Српске спремно је да угости малишане у бајковитом амбијенту са мирисом празника, а манифестација "Сњешково" биће отворена 18. децембра у 12 часова.

Директор овог театра Предраг Бјелошевић најавио је да ће свечано отварање обиљежити уручење кључева домаћину - Сњешку Бијелићу, те музичко-сценски програм у којем ће наступити звијезде фестивала "Мали композитор" и Хор "Врапчићи". Неће изостати ни дружење са Дједа Мразом и Светим Николом.

 - За сваки дан припремили смо богат програм који ће бити испуњен малом школом плеса, школицом сликања, пјесничким матинеом - каже Бјелошевић.

Кућни редитељ Дјечијег позоришта РС Александар Пејаковић напоменуо је да ће дјеца током посјете "Сњешкову", које ће бити отворено до 30. децембра, имати прилику да се друже са Машом, ликом из популарног цртаног филма "Маша и медо".

- Дио манифестације биће и програм "Чика Бајка чита приче", а малишани ће моћи да се фотографишу са Сњешком Бијелићем, Дједом Мразом и другим јунацима из бајки - рекао је Пејаковић.

Бјелошевић је истакао да "Сњешково" има и хуманитарни карактер, па сви посјетиоци могу да оставе добротворни прилог за дјецу са посебним потребама.

Као и претходних година, пријатељ ове занимљиве и креативне приче је компанија "м:тел", која је за посјетиоце приредила пригодне поклоне. Такође, подршка је стигла и из Кабинета предсједника Владе Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана