Све спремно за Лабудово језеро у Бањалуци

А. Г.
Све спремно за Лабудово језеро у Бањалуци

Бањалука - Чувено "Лабудово језеро" Петра Иљича Чајковског у извођењу Балета на леду из Санкт Петербурга донијеће у суботу Бањалучанима дашак умјетничке чаролије свјетског гласа.

Почетак балета најављен је за 20 часова у Спортској дворани "Борик", а организатор је бањалучка агенција "Квин естрада". На сцени ће се појавити тридесетак људи, а солисти Вера и Роман јуче нису крили да ће дати све од себе да приреде вече за памћење. Ова постава "Лабудовог језера" гостовала је у више земаља и на три континента, а свуда је испраћена овацијама.  

- Сама чињеница да су у овом балету на леду у различитим периодима учествовали вишеструки свјетски и европски прваци у умјетничком клизању, као и олимпијски шампиони, те да су умјетнички и музички директори међу најзначајнијим руским умјетничким именима, био је довољан разлог да Адико банка, као друштвено одговорна компанија, подржи организацију овог догађаја пружајући грађанима Бањалуке прилику да уживају у свјетски јединственом умјетничком спектаклу - истакла је маркетинг менаџер Адико банке Марија Панић.

Ова банка је златни спонзор балетске представе на леду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана