Сусрет креативаца у Бањaлуци на мало другачији начин

Г.С.
Сусрет креативаца у Бањaлуци на мало другачији начин

Делегација Европске уније у Босни и Херцеговини у склопу кампање „Повезани кроз добро" организује ПопАрт Маркет у Бањалуци, 9. јула. 2022, са почетком од 17.00 часова у Дому омладине.

Европска унија кроз своје пројекте подржава различите сфере и секторе пословања у Босни и Херцеговини, међу којима нису изостављени ни креативци који својим идејама доприносе стварању нових брендова, конкурентних на домаћем, али и иностраном тржишту. Догађај ће бити прилика за представљање 20 креативаца и преко 100 домаћих производа.

У склопу ПопАрт маркета, по први пут ће се организовати и радионица затвореног типа коју ће водити Предраг Боројевић, оснивач бренда Функy Гуеррилла. Са циљем да информише излагаче о томе како је он унаприједио своје пословање, осврнуће се на саму идеју покретања бренда, али и на аплицирање на пројекте које финансира Европска унија и који су му допринијели да данас буде успјешан млади предузетник.

Један од циљева кампање „Повезани кроз добро" је да информише становништво о улагањима ЕУ у развој и економију Босне и Херцеговине, али и да подстакне грађане да аплицирају за ЕУ  пројекте и унаприједе своје пословање.

За оне који желе знати више о активностима и начину сарадње Европске уније са пословним субјектима, https://povezanikrozdobro.europa.ba/  је страница која нуди све потребне информације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана