Студио Театар 078: "Сирена и Викторија" сутра премијерно у Бањалуци

Г.С.
Студио Театар 078: "Сирена и Викторија" сутра премијерно у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Представа "Сирена и Викторија", Студија Театар 078 из Бањалуке, у режији Жељка Стјепановића, премијерно ће бити одиграна сутра у просторијама Театра 078 у Бањалуци (Краља Алфонса XVIII, 48А)

У представи играју глумци Тања Бухавац Пердув, Весна Василић и Синиша

Бабић, а глумица Тања Бухавац Педрув рекла је да су на представи радили три мјесеца.

- У представи имамо двије случајне пријатељице, једна је мало необразовна жена (Сирена), која је дошла из провинције, у за њу, велики град, и остварила је све своје материјалне снове, али недостаје јој то нешто мало, што јој увијек недостаје и онда је одлучила да узме сама ствар у своје руке. И тада крећу компликације. Викторија је њена случајна пријатељица, која покушава Сирену да издигне на један већи ниво, да она нешто научи и њој то не полази за руком. Доктор наука који тешко живи и покушава да се снађе у овом суровом свијету је трећи лик у представи - објаснила је она на прес конференцији одржаној у сусрет премијери.

Извршна директорица театра Јелена Ђорђевић, на прес конференцији се кратко осврнула на рад самог студија.

- Студио Театар 078 је школа глуме основана 2018. године, да онима који сањају да постану глумци, ту жељу и испунимо. Студио броји педесетак чланова, узраста од 10 д 60 година, а програми групе су прилагођени узрасту. Ментори који воде групе су проф. глумци - Владимир Ђорђевић, Жељко Стјепановић и Жељко Еркић. Велика је заинтересованост међу полазницима, тако да ми увијек напомињемо да никад није касно - рекла је она .

Извођење представе "Сирена и Викторија" почиње сутра у 20 часова, а наредна два играна заказана су за 9. и 10. новембар.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана