Стрип “Ултимативна инвазија” у преводу “Чаробне књиге”: Камен темељац новог “Марвела”

Б.П.
Стрип “Ултимативна инвазија” у преводу “Чаробне књиге”: Камен темељац новог “Марвела”

НОВИ САД - Издавачка кућа “Чаробна књига” објавила је стрип-албум “Ултимативна инвазија: Ултимативни Марвел - Најбоље приче 1”, на српском језику.

Након што је 2015. године био архитекта уништења Ултимативног универзума Џонатан Хикман га 2023. године поново покреће, уз изузетну креативност и домишљатост. Албум “Нови Ултимативни универзум” потпуно је оригинална творевина у којој имамо прилику да видимо промијењене верзије познатих јунака. 

У питању је серијал којим све то почиње и представља камен темељац нове креативне синергије најталентованијих “Марвелових” стваралаца данашњице. Мултиверзумски зли Рид Ричардс, познат и као Творац, један је од једина два преживјела бића некадашњег Ултимативног универзума. 

Налази се у најсигурнијој ћелији на планети и вјерује се да неће нанијети штету свијету. Међутим, Творац има другачије замисли. У његовом грандиозном и извитопереном уму развијају се планови који ће пореметити ткање свјетова и омогућити му да поново створи изгубљени универзум те се врати кући, односно верзији у којој је он врховни владар свега што постоји - пише у најави издавача. 

Књига је у тврдом повезу на 224 стране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана