Се­ри­ја у ре­жи­ји Са­ше Хај­ду­ко­ви­ћа пре­ми­јер­но 21. но­вем­бра: "Ко­сти" те­шке и бру­тал­но ствар­не

Г.С.
Се­ри­ја у ре­жи­ји Са­ше Хај­ду­ко­ви­ћа пре­ми­јер­но 21. но­вем­бра: "Ко­сти" те­шке и бру­тал­но ствар­не

Серија "Кости", која је други дио трилогије чија радња је смјештена у Бањалуку, премијерно ће бити приказана 21. новембра 2020. године у 20 часова на Првом програму Радио-телевизије Србије. Иза пројекта стоје "Босонога продукција" и РТС.

Серија је снимана током 2019. године према сценарију Николе Пејаковића, у режији Саше Хајдуковића, док продукцију потписује Бранкица Јанковић.

- Готово годину дана смо провели у монтажи, настојећи да сваки минут финалног садржаја савршено прикаже суровост реалности коју "Кости" носе. Знамо да публика широм регије с нестрпљењем ишчекује нашу серијску причу, а сада могу са сигурношћу рећи - "Кости" ће бити тешке, али и брутално стварне - рекао је Хајдуковић.

Окосницу приче чине два лика с истим именом - Коста, који се на различите начине и сваки у свом свијету боре за опстанак у систему у којем су потпуно разорене породичне, друштвене и културне вриједности. Док Коста Говоруша, избјеглица из Крајине, покушава да са сестром Кристином некако преживи бавећи се кречењем, Коста Гајић мирно гради каријеру у лијепом друштву своје жене Зорице. Да "све има тачку пуцања" доказују двојица јунака који сваки на свој начин и сваки у своје вријеме имају личну освету.

Главне улоге тумаче Јово Максић, Љубиша Савановић, Драган Мићановић, Александар Ђурица, Борис Исаковић, Милица Јаневски, Никола Пејаковић, Никола Ракочевић, Дејан Аћимовић, Леа Секулић и Николина Фригановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана