Шербеџија: "Слични смо по менталитету, ми Срби и ви Хрвати"

Agencije
Шербеџија: "Слични смо по менталитету, ми Срби и ви Хрвати"

Страсти, пакао и безнађе. То је суштина култног позоришног комада "Ко се боји Вирџиније Вулф". Комад у режији Ленке Удовички премијерно је изведен на Брионима у јулу, сутра ће имати испит пред београдском публиком.

"Љубав је увек и у свему најјача, па и у браку и ван брака. Зато је и најинтересантнија, што је компликовано. Тако би било тужно да је све једноставно", рекао је Раде Шербеџија говорећи о љубави у "Јутру" на ТВ Првој.

Он је говорећи о представи рекао да у њој има свега - среће, смијеха, злобе, духовитости, тешких тонова, љубави и свађа...

Шербеџија је говорећи о публици у Хрватској, у којој је представа већ премијерно одиграна, рекао да су Срби и Хрвати по менталитету слични и да очекује и овдје добар пријем код публике.

"По менталитету смо ми јако слични, и ми Срби и ви Хрвати", рекао је Шербеџија обраћајући се кроз шалу својим колегиницама из представе које су такође гостовале на ТВ Првој, те додао:

"Али опет има неких разлика јер у Хрватској и Словенији су годинама живели у близини Италије, Аустрије, да не кажем да су владали тим крајевима Италијани, Немци и Аустријанци и Мађари и Чеси и велики је утицај тог запада и њихове културе", рекао је Шербеџија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана