Шербеџија отворио фејсбук профил на којем рецитује поезију

ГС
Шербеџија отворио фејсбук профил на којем рецитује поезију

Раде Шербеџија крајем марта отворио је своју службену Фејсбук страницу, а за само двије седмице скупио је 60 хиљада обожаватеља.

Легендарни глумац признао је да су га наговорили да, у вријеме карантене, отвори Фејс и дружи се с обожаватељима. Признао је да јако мало зна о технологији, али је одлучио послушати супругу и указати се на Фејсбук.

Шербеџија на Фејсбук ради оно што његови обожаватељи највише воле – рецитује поезију, и то сваку вече. На његовом репертоару су домаћи и страни пјесници, а дало се примијетити и да испуњава жеље обожаватеља.

"Еј људи у шта сам се ја упустио ? Немам појма о компјутерима и једва сам научио отварати пошту и понекад послати неко писмо... А сад ме Ленка наговорила да отворим свој Фејсбук и да у овим тешким временима говорим људима поезију и причам приче…И пристао сам наравно… Баш сам некако посебно узбуђен и драго ми је да сте се толики јавили да вам се то свиђа… Па, онда цемо наставити….. Говорићу вам Ујевића и Шекспира и Дедића и понекад неку од мојих пјесмица…Заједно је лакше зар не", написао је Шербеџија.

једну од пјесама погледајте овдје

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана