Сахрана Гутовића у суботу на кумодрашком гробљу

Г.С.
Сахрана Гутовића у суботу на кумодрашком гробљу

БЕОГРАД - Глумац Милан Лане Гутовић биће сахрањен у суботу, 28. августа, у 12 часова, на кумодрашком гробљу, јављају “Новости”.

Како наводе, Гутовић је изразио жељу да не буде сахрањен у Алеји заслужних грађана на београдском Новом гробљу.

Гутовић је преминуо данас у 76. години на Војномедицинској академији у Београду, послије краће и тешке болести, речено је Тањугу у Народном позоришту.

Лечић: Збогом маестро, збогом добри мој

Поводом вијести о смрти великог српског глумца Милана Ланета Гутовића преко друштевних мрежа се данас огласио и његов колега Бранислав Лечић.

“Јако тужна вест. Душа ме боли за дивним и необичним глумцем. Његова посебност није била само у глумачком изразу и племенитој иронији коју је мртав озбиљан могао да изговори и све нас од срца насмеје, него у целокупној његовој личности коју ово лицемерно време није могло да заведе”, написао је Лечић на друштевним мрежама.

Он је рекао да је Гутовић био изузетно интуитиван и “претачан у доношењу својих судова који се тичу свих нас”.

“Ускраћени смо за још један ефикасан лек за наше ментално здравље. Збогом маестро, збогом добри мој”, написао је Бранислав Лечић поводом смрти Ланета Гутовића.

Саучешће Вучића поводом смрти Милана Гутовића

Предсједник Србије Александар Вучић упутио је данас писмо саучешћа поводом смрти глумца Милана Гутовића.

“Са тугом сам примио вест о смрти Милана Гутовића, глумца који је својим јединственим уметничким приступом обележио читаву еру у нашој кинематографији, по чему ће га памтити публика свих генерација. Изражавам најдубље саучешће породици, пријатељима и поштоваоцима његове уметности”, написао је председник Вучић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана