Први увид у Дедпул, холивудски хит са српским глумцем VIDEO

Агенције
Први увид у Дедпул, холивудски хит са српским глумцем VIDEO

Представљамо вам први инсерт из филма о неконвенционалном Марвеловом антихероју – Дедпулу, који ће бити премијерно приказан 10. фебруара.

У првом инсерту, са почетка филма, видимо њежнију страну саркастичног Дедпула, у љубавним сценама са његовом дјевојком Ванесом.


Дедпул је први пут представљен на великом платну у филму X-men: Поријекло Вулверина (2009). Како овај филм није постигао добре резултате на свјетским благајнама, Дедпул је остао у сијенци. Он је једини херој који је свјестан да се налази у стрипу / филму и намерно комуницира са публиком. Ово га чини једним од најдуховитијих и најзанимљивијих икад створених стрип-јунака.

Дедпул је започео живот као Вејд Вилсон, елитни оперативац специјалних снага, који је потом постао плаћеник. Када је сазнао да болује од неизлечиве болести, одлучује да се подвргне тајном експерименталном програму захваљујући којем стиче натприродну моћ исцјељења и претвара се у свој алтер его, Дедпула. У главној улози Марвеловог антихероја, који креће у потрагу за човјеком који му је замало уништио живот, поново се појављује Рајан Рејнолдс, а режију филма, за који кажу да ће бити вјерна адаптација стрипа, потписује Тим Милер.

Поред Рејнолдса, у филму игра и српски глумац Стефан Капичић и то једног од главних ликова - X-мена Колосуса. Капичић је изјавио како му је улога у овом филму остварење дjечачког сна и "златна медаља" у каријери. Поред њих, ту су и Морена Бакарин, Ед Скреин, Т.Џ.Милер, Ђина Карано и Бријана Хилдебранд.

Милер и сценаристи Пол Верник и Рет Риз најавили су још два наставка о овом суперјунаку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана