Промовисана књига Моја браћа Давид и Голијат Владислава Радујковића

Срна
Промовисана књига Моја браћа Давид и Голијат Владислава Радујковића

Бањалука - У Бањалуци је вечерас промовисана књига "Моја браћа Давид и Голијат" аутора Владислава Радујковића, парохијског свештеника цркве светог Јована Крститеља у Патерсону у Њу Џерсију, у Америци.

Радујковић је истакао да се у причи о историјским и библијским чињеницама крије прича о сваком човјеку без обзира у ком времену живио, о његовим животним борбама, недоумицама и проблемима.

"На читаоцу ове књиге је да изабере да ли ће бити Давид, односно да ли ће кроз живот ићи са чврстом вјером у Бога и његову небеску заштиту или Голијат који се ослања само на сопствену снагу без Бога као творца и сведржитеља", рекао је Радујковић који се гостима у бањалучкој Гимназији обратио посредством видео-линка.

Професор Радослава Зорић каже да би ова књига могла да заинтересује читаоце који желе да проникну у атмосферу прошлих времена.

"Читалац ће моћи да пронађе одговоре на питања која се односе на егзистенцију, љубав, али и вјеру у Бога. Наравно, на сва питања је немогуће одговорити, али је сигурно да је Радујковић књигу посветио трагачима за оваквом врстом истине", рекла је Зорићева.

Књигу је у тиражу од 300 примјерака објавила Књижевна радионица "Кордун".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана