Приједор: Поскупљују улазнице за градско кино

Срна
Приједор: Поскупљују улазнице за градско кино

ПРИЈЕДОР- Улазнице за приједорско градско кино "Козара" од сутра ће бити скупље за једну КМ и коштаће пет КМ, најављено је из Центра за приказивање филмова Приједор.

У овој јавној установи навели су да цијена улазнице од четири КМ по пројекцији није мијењана од 2010. године, када је кино "Козара" отворено на садашњој локацији. Од сутра су на репертоару цртани филм "Авантуре Буба Маре и Црног Мачка" од 17.00 часова, руска комедија "Слуга два" са Милошем Биковићем од 19.00 часова и хорор "Ноћно купање" од 21.00 час.

Повећане су и цијене услуга изнајмљивања простора гдје закуп за комерцијалне програме у кину "Козара" кошта 150 КМ по часу, односно 100 КМ за сваки наредни час, а за хуманитарне програме 100 КМ за први час, а 50 КМ за сваки наредни. Закуп љетне баште за комерцијалне програме је 500 КМ по дану, а за хуманитарне дупло мање, плус 250 КМ за основне трошкове.

Попуст на важећи цјеновник у распону од 10 до 20 одсто може одобрити директор вишеструким закупцима, као и у случају више силе, елементарне непогоде, пандемије и слично, а бесплатно кориштење простора и опреме директор може одобрити оснивачу, као и борачким, социјалним и хуманитарним удружењима, уз сагласност Управног одбора.

Нови правилник о давању у закуп пословних простора љетне баште и сале кина "Козара", којима управља ова јавна установа, те о цијени кино-улазница, донио је Управни одбор установе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана