Приједор објавио јавни позив за учешће у "Љету културе"

Срна
Приједор објавио јавни позив за учешће у "Љету културе"

ПРИЈЕДОР - Град Приједор објавио је данас јавни позив за пријављивање програма за манифестацију "Љето културе 2021" која ће бити одржана у овом граду.

"Одјељење за друштвене дјелатности позива све јавне установе из области културе и образовања, културно-умјетничка друштва и удружења грађана да пријаве своје програме или манифестације које ће бити представљене у оквиру градске културне манифестације Љето културе Приједор 2021", наводи се у позиву.

Манифестација ће трајати од 1. јуна до 1. септембра. Право учешћа имају јавне установе и регистрована културно-умјетничка друштва и удружења грађана која до 7. маја 2021. године доставе пријаву чији образац је доступан на веб-страници Града.

Јавним установама се не врши дотирање средстава за припрему пријављених програма.

Добродошли су музички, позоришни, књижевни, ликовни, филмски, плесни и фолклорни садржаји и програми који одражавају традиционалне културне и умјетничке вриједности нашег краја, као и савремене токове у свим облицима умјетности и културе.

Одјељење за друштвене дјелатности ће израдити програм манифестације чији садржаји ће се одвијати у складу са тада важећим мјерама, те о томе обавијестити учеснике до краја маја.

У буџету града Приједора за 2020. годину ставка за Љето културе износила је 37.000 КМ, а у нацрту буџета за ову годину износи 15.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана