Премијерно извођење представе „Идем путем па загрлим дрво“ 22. августа у Бањалуци

ГС
Премијерно извођење представе „Идем путем па загрлим дрво“ 22. августа у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Премијерно извођење представе „Идем путем па загрлим дрво“ у Бањалуци одржаће се у недељу, 22. августа на љетној позорници тврђаве Кастел, у организацији Artworkа и Queen Estradе, са почетком у 20 часова.

Сјајна прича коју је написао Миодраг Караџић, у режији Јане Маричић,а у извођењу бравурозног глумца Андрије Милошевића, обара све рекорде гледаности у региону и Бањалучанима ће приуштити вече препуно здравог смијеха .

Андрија Милошевић у овој урнебесно комичној причи, која је на редовном репертоару београдског позоришта Театар на Брду, игра сина ком мама тражи праву жену. Кандидаткиње се смјењују, а он и мама доживљавају невјероватна искуства. Међутим, када на врата закуца она „права“ наш јунак ће упознати судбину у свој њеној раскоши.

Улазнице по цијени од 20 КМ  у продаји су од понедељка на благајни Банског двора од 10 до 17 часова и путем платформе kupikartu.ba. Све информације које се тичу улазница могу се добити на број 066 905 399.

Представа ће се одржати у складу са прописаним епидемиолошким мјерама, на простору љетне позорнице тврђаве Кастел, која заузима површину  од 1.200 квадратних метара.

Број мјеста је ограничен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана