Представа „Генетика Глембајевих“ отвара 23. Театар фест „Петар Кочић“

Срна
Представа „Генетика Глембајевих“ отвара 23. Театар фест „Петар Кочић“

БАЊАЛУКА - Премијером представе „Генетика Глембајевих“ вечерас ће у Народном позоришту Републике Српске бити отворен 23. Театар фест „Петар Кочић“.

У оквиру фестивала биће изведено седам представа, а све почињу у 20 часова, саопштено је из Народног позоришта Републике Српске.

Сутра, другог дана фестивала, публика ће моћи да погледа представу „Балкански шпијун“ у извођењу Народног позоришта из Београда.

У уторак, 6. јула, на репертоару је представа „Пуковник Птица“ Градског позоришта Подгорица, 7. јула публика ће моћи да види „Крекетање“ Народног позоришта Тузла, а 8. јула представу „Ко је убио Џенис Џоплин“ у извођењу Српског народног позоришта Нови Сад и Омладинске престонице Европе Нови Сад (ОПЕНС).

Представа Звездара театра „Осама - касаба у Њујорку“ биће одиграна 9. јула, док ће фестивал бити затворен у суботу, 10. јула извођењем представе „Ана Карењина“ Новосадског позоришта.

Из Народног позоришта Републике Српске су навели да су улазнице за представе пуштене у продају, те да је радно вријеме билетарнице од 13 до 20 часова сваким радним даном и суботом од 17 до часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана