Позив музичарима за насловну нумеру култне серије "Сложна браћа"

Срна
Позив музичарима за насловну нумеру култне серије "Сложна браћа"

БЕОГРАД - ЕТМ Продукција расписала је конкурс за одабир 12 најбољих и најкреативнијих обрада насловне нумере култне серије "Сложна браћа", аутора Нелета Карајлића, које ће постати одјавне шпице и музика за нову сезону ове серије.

Конкурс је отворен, а снимке је потребно послати најкасније до 15. јуна, саопштено је из ове продукције.

Позив је упућен свим афирмисаним и неафирмисаним бендовима, ауторима, музичарима и солистима, младим и талентованим умјетницима широм региона који ће добити прилику да се њихова обрада ове нумере нађе у новој сезони ТВ серије која носи назив "Сложна браћа жд некст џенерејшн".

Одабрани извођачи имаће могућност да своју обраду сниме у професионалном музичком студију и да сниме видео спот на оригиналном сету серије, уз дружење са филмском екипом и глумцима.

Жири који ће одлучивати о побједницима чине прослављени музичари Неле Карајлић, Бојан Ивковић и Невена Филиповић.

Потребно је да учесници конкурса на другачији, оригиналан и креативан начин сниме обраду чувене нумере у виду аудио или видео записа у трајању до два минута, у жанровском маниру по слободном избору.

Композиције могу бити изведене у џез, панк, рокенрол, фолк или било ком другом жанру.

Важно је нагласити да снимак не мора бити студијски, а обраду би требало започети добро познатим рефреном "У кафани сложна браћа..".

Снимак, заједно са кратком биографијом, потребно је послати на мејл [email protected].

Сценарио серије и овог пута потписује др Неле Карајлић, уз Срђана Јанковића, док је режија повјерена Милораду Милинковићу.

Снимање серије је почело 15. маја у студију у Шимановцима код Београда.

У серији игра импозантна глумачка екипа из цијелог региона предвођена Наташом Нинковић, Ралетом Миленковићем, Зораном Цвијановићем, Андријом Кузмановићем, Ненадом Окановићем, Николом Пејаковићем, Љубишом Савановићем, Марком Гвером, Мимом Караџићем, Нелетом Карајлићем и другима.

За извршну продукцију ове комедије задужена је ЕТМ продукција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана