Погинуо пјевач Лијам Пејн

Танјуг
Погинуо пјевач Лијам Пејн

БУЕНОС АЈРЕС - Британски пјевач и некадашњи члан групе " One Direction" Лијам Пејн (31) погинуо је у Аргентини, у паду са трећег спрата хотела у Буенос Ајресу, саопштила је локална полиција.

Пјевач је преминуо у сриједу у 17 часова по локалном времену, а полиција истражује околности пада, наводи се у саопштењу.

Пејново тијело полиција је пронашла у дворишту након што су се одазвали на позив да се у хотелу налази "агресиван мушкарац који би могао да буде под утицајем психоактивних супстанци", преноси Скај њуз.

Менаџер хотела је рекао да је чуо гласну буку иза хотела, а када је полиција стигла, установила је да је мушкарац пао преко балкона у својој соби, наводи се у саопштењу, преноси Гардијан

Како наводи Би-Би-Си, певач је само неколико сати прије смрти објавио слику на Снепчету уз опис: Прелеп дан у Аргентини.

Након објаве вијести о смрти Лијама Пејна, обожаваоци су почели да се окупљају испред хотела у Буенос Ајресу, а пошту му одају и фанови широм свијета путем друштвених мрежа.

Лијам Пејн је рођен у енглеском граду Вулверхемптону 1993. године, а музичку каријеру је започео у британском талент-шоу програму Икс фактор када је оформљена група " One Direction".

Тај бенд, који су осим њега чинили Хари Стајлс, Нијал Хоран, Луис Томлинсон и Зејн Малик, за вријеме активног периода од 2010. до 2016. године је доживио популарност широм свијета и био један од најпознатијих поп бендова млађе генерације.

Након паузе коју су прогласили 2016. године, чланови бенда отпочели су соло каријере.

Лијам Пејн је у наставку каријере објавио један студијски албум, два мини-албума, 14 синглова и девет видео-спотова.

Неколико година је био у вези са британском пјевачицом Шерил Кол са којом је 2017. године добио сина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана