Поетско вече са Тањом Бошковић и Радом Марјановићем ускоро у Банском двору

И. Б.
Поетско вече са Тањом Бошковић и Радом Марјановићем ускоро у Банском двору

БАЊАЛУКА - Глумачка дива Тања Бошковић и првак Позоришта на Теразијама Раде Марјановић наступиће са програмом “Добро дошли у кабаре Београд” осмог јуна, у 20 часова, у великој сали Културног центра Бански двор у Бањалуци.

Публика ће имати прилику да ужива у интерпретацијама Тање Бошковић и Раде Марјановића, који ће извести неке од највећих хитова Ђорђа Марјановића, Леа Мартина, “Нових фосила”, али и познате пјесме из легендарних филмова и серија као што су “Бољи живот” и “Балкан експрес”.

Такође, ово двоје маестралних глумаца говориће стихове и приче Моме Капора, Матије Бећковића, Душка Радовића, Бранка Ћопића и других великих писаца, а све то уз клавирску пратњу пијанисте Уроша Ранковића.

- Ово музичко-поетско вече представља искрену исповијест Тање Бошковић и Раде Марјановића, чија интерпретација доноси узбуђење и емотивност јединствену на овим просторима - навели су организатори манифестације Агенција “Вентуро” Бањалука.

“Добро дошли у кабаре Београд” на духовит и ироничан начин прича причу о дјетињству, пријатељствима, љубави и једном прошлом времену.

Карте су у продаји на билетарници Банског двора, радним данима од 10 до 17 часова, а суботом од 10 до 13 сати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана