Почиње трећи салон стрипа у Братунцу: Богат програм и сјајни гости

Б. П.
Почиње трећи салон стрипа у Братунцу: Богат програм и сјајни гости

БРАТУНАЦ - Салон стрипа "Братунац 2021", трећи по реду, биће отворен вечерас у 20 часова у Народној библиотеци Братунац, а почеће представљањем гостију салона.

Организатори салона - удружење "Девета димензија" и НУБ Братунац за два дана трајања ове манифестације најавили су богат програм и одличне госте из свијета стрипа, а Предраг Милић у име организатора каже да је сваки салон прави мали подухват за све укључене, али да нема одустајања.

- Организовати нешто као што је салон стрипа у Братунцу, градићу од десетак хиљада становника, који ће уз то бити пристојно посјећен, прилично је велики подухват. Поновити то још два пута, е то је тек подвиг! Позивам све да посјете "Салон стрипа", који ће бити одржан у Народној библиотеци у Братунцу, данас и сутра. Очекује вас одличан провод, много стрипова, интересантних прича о стрипу, промоција, изложби. Уз то до сада долази рекордан број гостију - рекао је Милић.

Међу поменутим гостима фестивала налазе се Алекс Гајић, Милорад Маза Вицановић, Леонид Филиповић Лео, Владимир Весовић, Зоран Пејић, Здравко Кнежевић Кнез, Борислав Маљеновић Боро. Од дешавања планираних у два дана салона треба поменути представљања стрип издања "Девете димензије", изложбе стрипова, радионице, разговоре са гостима, школу стрипа за најмлађе те берзу најновијих издања из региона.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана