Пајтоновци распродали шоу за 43,5 секунди

BBC
Пајтоновци распродали шоу за 43,5 секунди

Карте за једну представу коју ће чланови "Летећег циркуса Монтија Пајтона" извести 1. јула 2014. године у лондонској арени О2 пуштене су у продају 25. новембра. И распродате су, за свега 43,5 секунди.

Премда је мало вjероватно да чланови "Летећег циркуса Монтија Пајтона" нису очекивали оволико интересовање, податак о картама распродатим у тако кратком року оставио их је без текста, преноси BBC.

Иако је првобитно било објављено да ће се легендарни комичари окупити само због једног извођења нове представе, накнадно су додата још четири термина.

Тако ће Џон Клиз, Тери Гилијам, Тери Џоунс, Ерик Ајдл и Мајкл Пејлин изводити комад "One down, five to go" (Један је пао, још пет их остало)" од 1. до 5. јула.

Ово ће бити њихов први заједнички наступ од 2009. године, када су се накратко удружили у Њујорку поводом обиљежавања четири деценије постојања. Посљедњи пут на филму смо их гледали 1983. године у остварењу "Монти Пајтонов смисао живота".

У међувремену је Грејем Чепмен, један од чланова оригиналне поставе, преминуо, али ће и он бити на посебан начин дио представе најављене за слиједећу годину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана