Ово је најпопуларнији филмски трејлер

Агенције
Ово је најпопуларнији филмски трејлер

Званични интернационални трејлер за филм "Криве су звијезде", од јануара када је постављен на сајту Јутјуб па све до 12. маја, прегледало је више од 17 милиона људи, и тренутно има скоро 280.000 лајкова.

Трејлер за филм "One Direction - 1D: Ово смо ми", који је до сада био најпопуларнији трејлер на Јутјубу, сада заузима друго мjесто са 272.000 лајкова. Такође, трејлер за хит филм "Iron Man ман 3", има око 58 милиона прегледа, али је зато лајкован 182 000 пута.

Међутим, ово можда и није изненађење с обзиром на то колико је интересовање изазвала књига Џона Грина по којој је и снимљен филм.

Када је књига објављена 2012. године, магазин Тајм ју је именовао најбољом књигом године (у жанру - фикција): „Готово генијално… Ма потресно… Неустрашиво суочавање с моћном, незамршеном, нимало ироничном емоцијом."

Њујорк Тајмс је прогласио ово књижевно остварење бестселером број један: "Грин нам показује праву љубав, двоје тинејџера који прихватају једно друго у понижавајућим физичким и емотивним искушењима – и то је романтичније од ма каквог заласка сунца на плажи."

Књига која је разнијежила свијет објављена је и на српском језику у издању издавачке куће Урбан Реадс.

У њој свијет гледамо кроз очи шеснаестогодишње Хејзел (Шејлин Вудли) која болује од рака и због родитеља креће на терапију у Групу за подршку младима обољелим од рака. Нимало одушевљена том идејом, дјевојка чији друштвени живот до тада није ни постојао, управо на мјесту на којем сви причају о својој усамљености и животним недаћама доживљава праву љубав након што упозна седамнестогодишњег бившег кошаркаша Огастуса (Енсел Елгорт).

Хејзел и Гас су двоје невјероватних тинејџера који дијеле сличан смисао за хумор, презир према конвенционалном и заједно се неустрашиво суочавају са незамршеном, нимало ироничном емоцијом. Њихова искрена, права љубав просвјетљује.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана