Овако је глумица говорила о свом мужу

novosti.rs
Овако је глумица говорила о свом мужу

Живот Неде Арнерић, поред глуме, обиљежиле су и велике љубави. Највећа од њих је доктор Милорад Мештеровић, с којим је била у браку три и по деценије.

Он је преминуо крајем 2018. године послије дуге и тешке борбе са раком, што је глумица веома тешко поднијела.

“Он је мени све, син, брат, муж, тата, љубавник и пријатељ. Толико сам срећна што смо изгурали заједно. Било је ту разних чудеса, нисмо били свеци, али ми је највећи пријатељ” искрено је једном приликом истакла глумица, пишу Вечерње новости.

Неда је у интервјуима често истицала колику љубав гаји према свом супругу, а његову смрт никада није могла да преболи.

“Треба да воли позориште, да воли књиге и да је мало јачи од мене, то јест да је моћнији. Да ме води кроз живот, као што је био мој Миле” говорила је глумица.

Прије њега била је у браку са двије познате личности: редитељем Дејаном Караклајићем и глумцем Радетом Марковићем.

Након што је почетком 2019. године покушала да изврши самоубиство, њен први супруг Дејан Караклајић открио је да га је славна глумица звала три дана прије трагичног догађаја и тражила му улогу.

“Причали смо о њеном покојном мужу Милораду Мештровићу. Познавао сам га, много су се волели, били су заједно 35 година. Био је добар човек. Није могла да преболи његову смрт”, рекао је Караклајић.

“Рекла је да сада мора да ради, и питала ме да ли имам улогу за њу. Обећао сам јој да ћемо наћи нешто јер планирам да почнем да радим на новој ТВ серији”, додао је он, а пренијели тада београдски медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана