Отворена Лакташка зима

СРНА
Отворена Лакташка зима

Лакташи - Наступом дјеце из вртића "Принцеза Катарина Карађорђевић", малих библиотекара и дјеце из Центра за дјецу, младе и породицу данас је у Лакташима отворена културно-туристичка манифестација "Лакташка зима".

Током манифестације, која ће трајати до 5. јануара, биће одржан годишњи концерт Културно-умјетничког друштва "Славко Мандић", вече посвећено одраслим читаоцима "Дан библиотеке", "Вече за одрасле" уз дегустацију куваног вина лакташких винара и музику, те Дјечија нова година уз кловнове, креативне радионице и представу за дјецу аматерског позоришта "Даске" Лакташи.

Начелник општине Лакташи Милован Тополовић изразио је задовољство што ће грађани ове локалне заједнице моћи да осјете свечану атмосферу на главном тргу у празничним данима и свима пожелио срећну и успјешну Нову годину.

"Надам се да ће ово бити мјесто гдје ћемо се сви заједно забављати, дружити и уживати у празничној атмосфери", рекао је Тополовић и захвалио организаторима на уложеном труду.

Током "Лакташке зиме" на централном тргу постављени су изложбено-продајни штандови на којима ће посјетиоци моћи да купе разне новогодишње и божићне поклоне, сувенире и сличне предмете ручне израде.

Ову манифестацију први пут организују удружење "Осмјех жене" Лакташи и Туристичка организација уз подршку општине, Центра за културу и образовање, те вртића "Принцеза Катарина Карађорђевић".

Радно вријеме изложбено-продајних штандова радним данима биће од 9.00 до 17.00 часова, а викендом од 11.00 до 18.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана