Отво­рен кон­курс за Позоришни академски фестивал у Бањалуци

М. М.
Отво­рен кон­курс за Позоришни академски фестивал у Бањалуци

БА­ЊА­ЛУ­КА - Ака­де­ми­ја умјет­но­сти Уни­вер­зи­те­та у Ба­њалу­ци и Цен­тар за ви­зу­ел­ну умјет­ност Ба­ња­лу­ка од 30. ју­на до 3. ју­ла 2023. го­ди­не по дру­ги пут ор­га­ни­зу­ју По­зо­ри­шни ака­дем­ски фе­сти­вал - ПАФ, а у су­срет фе­сти­ва­лу об­ја­вљен је кон­курс за уче­шће.

- Позоришни академски фестивал (ПАФ) осмишљен је са идејом да на једном мјесту окупи студенте драмских и сродних умјетности академија и факултета из региона, са циљем да им пружи прилику за размјену знања, искустава и вјештина, као и за стварање нових умјетничких вриједности, те промовише њихов рад - назначено је у саопштењу организатора фестивала.

Пред­ста­ве ко­је бу­ду иза­бра­не на кон­кур­су, би­ће игра­не на љет­ној сце­ни Ака­де­ми­је умјет­но­сти, те на сце­на­ма На­род­ног по­зо­ри­шта Ре­пу­бли­ке Срп­ске и Град­ског позоришта "Ја­за­вац". 

При­јав­ни фор­му­лар до­сту­пан је на зва­нич­ним про­фи­ли­ма на "Феј­сбу­ку" и "Ин­ста­гра­му",   као и на сљедећем линку https://forms.gle/nACkabPFsjXVMVVZ9

Рок за достављање пријава је 15. мај.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана