Објављена имена извођача овогодишње смотре на Тјентишту: "Apocalyptica" стиже на ОК фест

M.M.
Објављена имена извођача овогодишње смотре на Тјентишту: "Apocalyptica" стиже на ОК фест

Познати састав "Apocalyptica", Alice Merton, "Asian Dub Foundation" и многи други наступиће на овогодишњем издању Нектар ОК феста, који ће бити одржан од 17. до 19. јула на Тјентишту.

Осим наведених, сви посјетиоци овог догађаја имаће прилику да уживају и уз групу "Ван Гог", "Урбан & 4", Горана Барета и "Мајке", "Зостер" и " Kultur Shock".

 - У једну од најљепших природних оаза у овом дијелу Европе, национални парк Сутјеска извођачи доносе различитости музичких жанрова и засигурно много добре и позитивне енергије, која ће уз подршку фестивалске публике и ове године на Тјентишту направити атмосферу за памћење – најавили су огранизатори.

Наиме, и ове године фестивал ће бити распоређен на три фестивалске бине.

- Ови суперталентовани виолончелисти публику из цијелог свијета одушевљавају својим интерпетацијама хеавy метал нумера на виолончелима.

Недавно су објавили и нови албум "Cell-0" који је одлично прихваћен и који ће на Тјентишту представити већ првог фестивалског дана – додају организатори.

Другог дана на главној бини наступиће Alice Merton, док је трећи дан на главној фестивалској бини резервисан за "Asian Dub Foundation".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана