Објављен трejлер за наставак хит серије "Игра престола"

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

На данашњем представљању доласка HBO Макса у Европу приказан је и трejлер из надолазећег "преднаставка" серије "Игра престола", под називом "Kућа змајева".

 Нова серија бавиће се , прецима  Денерис Таргаријен, која је међу главним ликовима "Игре престола" .Најава не открива превише, али нам приказује низ сцена чланова породице - срж нове серије - као и својеврсну мантру: "Богови, краљеви, ватра и крв. Снови нису учинили нас краљевима - змајеви су то учинили".

Између осталог, у новом наставку видјећете жељезно престоље, надметање, борбе мачевима, пуно свијетле, бијеле косе и само наговјештај змаја. Смјештена у доба око 200 година прије оригиналне серије, емисија ће испричати причу о кући Таргаријен, низу краљева који су владали Вестеросом прије него што је Роберт Баратон преузео престоље и на крају започео догађаје из "Игре престола".

Извршни продуцент и режисер је Мигел Сапоник, који је режирао многе епизоде "Игре престола", укључујући The Battle of the Bastards" i "The Long Night", а нове епизоде "Куће змајева" ће се емитовати HBO-u i HBO Maксu.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана