Објављен протокол за све оне који ће сутра Бори одати посљедњу почаст

Телеграф
Објављен протокол за све оне који ће сутра Бори одати посљедњу почаст

ЧАЧАК - На званичној страници на мрежама, групе Рибља чорба, објављено је званично саопштење и протокол важан за све оне који ће сутра Бори Ђорђевићу одати последњу почаст.

Наиме, они су на званичној и официјалној страници Рибље чорбе на Инстаграму и Фејсбуку, обавијестили поштоваоце Бориног рада и дјела, али и његове пријатеље о протоколу на дан сахране.

- Поштовани пријатељи, у суботу 7. септембра биће одржана комеморација Борисава Боре Ђорђевића у Културном центру Чачак са почетком у 11 часова. Примање саучешћа заказано је у 13 часова у капели на Градском гробљу у Чачку. Опело почиње у 14 часова, а сахрана је заказана за 14 сати и 30 минута - наводи се у саопштењу.

Породица, најближи сарадници и пријатељи данас су се опростили од Боре, који је преминуо у 72. години, 4. септембра.

У данашњим дневним новинама освана је породична читуља.

- Сахрана ће се обавити у суботу, 7. септембра 2024. године у 14.30 сати на градском гробљу у Чачку. Опело је у 14 сати. Примање саучешћа је од 13 сати. Драги наш, твоје срце ће заувек куцати с нама. Твоје песме заувек ће бити део нас... Дао си нам прегршт успомена, кроз које ћемо те памтити. Ожалошћени: супруга Дубравка, син Борис, ћерка Тамара, унук Петар, зет Бојан, снаха Милица, свастика Даша и ташта Нада - наведено је у њој.

Подсјећамо, од Боре су се, путем читуље објављене у "Гласу Српске" опростили и његови обожаваоци из Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана