Нови стрип “Бетмен” на српском

Б. П.
Нови стрип “Бетмен” на српском

НОВИ САД - Издавачка кућа “Чаробна књига” у оквиру своје едиције “ДЦ голд” објавиће на српском језику стрип “Бетмен: После Белог Витеза”.

У питању је наставак култних прича сценаристе Шона Марфија “Бели Витез” и “Клетва Белог Витеза”, која се дешава дванаест година касније.

- Док је Брус Вејн иза решетака, нови Бетмен ступа на сцену Нео-Готама, али хоће ли он бити последњи Мрачни Витез? Дерек Пауерс, директор “Вејн моторса”, преузео је управљање ресурсима породице Вејн и искористио их како би преуредио Готамску јединицу за сузбијање опресије (ГЈЗСО), баш као и цели град који би она требало да штити. Иако је стопа криминала смањена једино је Брус Вејн, оригинални Бетмен, потпуно свестан опасности у којој се град налази. Након што кћерка Харли Квин нестане, Брус заиста више нема времена за губљење! Јер, ако је повукла на оца, судбина целог Готама наћи ће се у њеним рукама...

На сцену ступа Џејсон Тод, првобитни Робин, који ће морати да помогне Брусу како би је зауставио. Међутим, то неће бити једини Вејнов помоћник у овом узбудљивом наставку запаженог серијала Шона Марфија о Белом Витезу јер, да ли је могуће да се и Џокер некако вратио у Готам - пише у најави издавача. Књига има 256 страна у тврдом повезу уз превод Драшка Рогановића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана