Нови Ратови звијезда стижу 2015.

Б92
Нови Ратови звијезда стижу 2015.

Нови филм из серијала "Ратови звијезда: Епизода VII" почеће да се снима већ почетком 2014. године, а премијера филма биће 2015. године саопштио је студио Дизни.

Протеклих дана се у јавности нагађало када ће почети снимање "Епизоде VII" коју ће режирати Џеј Џеј Абрамс, а за који ће сценарио писати Мајкл Арндт, познат по раду на филму "Прича о играчкама". Сада је Дизни прекинуо ту неизвjесност саопштивши да ће филм почети да се снима 2014, а да ће бископска премијера бити у току 2015. године. Џеј Џеј Абрамс ће уједно бити и копродуцент филма са Брајаном Бурком, који је са њим радио и на филмовима "Star Trek Into Darkness" и "Супер 8".

"Упитан када ће тачно снимање почети Брајан Бурк је за "Колајдер" рекао: "Тренутно правимо план снимања и вjерујем да ћемо са њиме почети у првим мjесецима слиједеће године".

Прошлог викенда, 5. маја, саопштено је да ће се дио "Епизоде VII" снимати у Шкотској, али Бурк није хтео ни да потврди нити да демантује те гласине.

"Локације за снимање још увијек "лебде у ваздуху" и зависиће искључиво од сценарија и још много других ствари", додао је.

Сумирајући стање око тога докле се стигло у продукцији филма Бурк је додао. "Као што рекох малопре још увијек су могуће све опције, а када осјетимо да су све ствари око филма и сценарија у складу и када се све сложи, кренућемо пуном паром напред".

Претходних мјесеци глумци из оригиналне поставе су наговјестиил да би вољели да се овом успјешном серијалу врате и у "Епизоди VII". Разговори са продуцентима су обављени, па се може очекивати да ћемо у "Ратовима Звијезда" поново гледати глумце Харисона Форда, Кери Фишер и Марка Хамила.

Такође је врло вјероватно да ће музику за филм писати Џон Вилијамс, што је потврдио и режисер Џеј Џеј Абрамс прије неколико дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана